3 oktober 2017

Team APK: tussentijdse evaluatie

Na een halfjaar is iedereen in jouw bestuur gewend aan zijn taak, aan de hectiek en aan zijn mede-bestuursleden. Zes maanden daarvoor is iedereen met dromen, ambities en plannen begonnen, maar wat is er nu nog over van die plannen? Zit jouw bestuur nog op de goede weg? Verloopt de samenwerking zoals gehoopt? En de communicatie?

Half jaar onderweg? Tijd voor een APK-check!

Met een team-APK zorg je voor een evaluatie- en trainingsmoment waarna je er weer helemaal tegenaan kan gaan. In een team-APK kunnen bijvoorbeeld frustraties uitgesproken worden en nieuwe ambities worden geformuleerd.

Al eerder een APK-check? Of juist later?

Er zijn ook veel besturen die al na een paar maanden willen evalueren, of in de laatste maanden voor het einde van het bestuursjaar. Ook dan is deze training erg nuttig. Natuurlijk wordt het programma aangepast op de behoeften van het bestuur.

Facts & Figures

De inhoud van deze training is  natuurlijk volledig afhankelijk van de leervraag van jouw bestuur. Vaak worden twee of meer van deze onderdelen in een team-APK opgenomen:

  • Evaluatie afgelopen periode;
  • Communicatie;
  • Inspirerend brainstormen;
  • Effectief communiceren;
  • Communicatierollen;
  • Werkafspraken vastleggen;
  • Teambuilding;
  • Finetuning samenwerking.

De duur van de teamtraining is de hele dag van ongeveer 10:00 tot 17:00. Exacte tijden kunnen in overleg worden vastgesteld.
Natuurlijk is het ook mogelijk om een volledig aangepast programma te krijgen om jouw leervraag te beantwoorden.

Locatie

Wij geven onze trainingen in Wageningen. Om ervoor te zorgen dat de trainingen voor studentenorganisaties betaalbaar blijven vragen wij besturen om onze kant op te reizen. Een training op jullie eigen locatie blijft mogelijk, dan zal er in overleg met jullie een aanvullend tarief gerekend worden voor extra reistijd van onze trainer.

Meer informatie of boeken?

Onze trainer voor studentenorganisaties Peter Fijbes staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden!
Dat kan per mail, telefoon of app!

WhatsappLogo  06-38033804