3 oktober 2017

Training Ledenwerving

Zonder leden is er geen vereniging. Maar hoe vind je nieuwe leden? Hoe bind je ze aan je en wat maakt het nou dat ze voor jouw vereniging kiezen en niet voor een ander?

Met de training PR & Ledenwerving leer je hoe je jouw organisatie op de kaart zet en hoe je de leden werft die jij graag binnen wil hebben.

Facts & Figures

De training Ledenwerving bestaat uit deze onderdelen:

  • Hoe kiezen mensen waar ze lid worden?
  • Waar bereik je je leden het best?
  • Hoe overtuig je aspirant leden om voor jouw vereniging te kiezen?
  • Hoe stuur je je introteam effectief aan?

De training ledenwerving duurt 3,5 uur.

Training voor grote groepen (Crash Course)

Ook wanneer je graag een grote groep (20 – 80 personen) een training wil laten bijwonen is dat via Fijbes mogelijk.
Voor grote groepen bieden we de Crash Course Ledenwerving, een korte maar krachtige sessie van 2 uur die ervoor zorgt dat iedereen op de hoogte is van de basics van ledenwerving. De Crash Course kan heel goed opgevolgd worden met een ‘reguliere’ training voor een kleinere selecte groep; bijvoorbeeld het bestuur/senaat of teamleiders van de introteams.

Altíjd maatwerk

Fijbes Trainingen levert altijd maatwerk. Dat houdt in dat de opzet en uitvoer van de training in overleg met de klant tot stand komt. Aan de hande van de kenmerken, wensen en het karakter van de vereniging maken wij een passend trainingsprogramma. Je kunt dus rekenen op een training ledenwerving die precies bij jullie past.

Locatie

Wij komen de training bij jullie op locatie verzorgen. De trainer zal in aanloop naar de training de benodigdheden wat betreft de locatie met jullie doornemen. Waar nodig kan de trainer zelf een mobiele flipover en/of beamer meenemen.

Meer informatie of inschrijven?

Elene Walgenbach staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

WhatsappLogo  06-53975915