13 februari 2016

Trainingen voor Studentenorganisaties

Fijbes Consultancy & Training biedt al vanaf 2010 trainingen aan een breed scala aan studentenorganisaties. Door besturen, commissies en projectteams bij te staan met verschillende soorten, betaalbare trainingen ondersteunen wij het aanstormende bestuurstalent van Nederland. Het geven van trainingen aan studentenorganisaties is waar de wieg van onze organisatie ligt. Al in 2006 begon Peter Fijbes, toen nog in andere verbanden met het trainingen van besturen en commissies. Fijbes Consultancy & Training is vanuit dat punt uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is.

Om die reden blijven wij nog steeds ruimte maken om trainingen te bieden aan studentenbesturen. Je krijgt dezelfde training, van dezelfde kwaliteit, maar voor een gereduceerd tarief. Omdat we het leuk vinden om te doen, én om verbinding te houden met waar onze organisatie ooit mee begonnen is.

 

Soorten trainingen

Wij bieden studentenorganisaties verschillende soorten trainingen om hen zo goed mogelijk te kunnen bijstaan in hun bestuurs/ verenigingswerk:

Soorten organisaties

Een keur aan verschillende soorten organisaties maken gebruik van onze trainingen. De programma’s en de prijsstelling zijn dan ook afgestemd op de leervragen en de budgetten van studentenorganisaties. Deze typen organisaties maken met regelmaat gebruik van onze trainingen:

  • Studentenverenigingen
  • Studieverenigingen
  • Politieke jongerenorganisaties
  • Faculteitsverenigingen
  • Vakbonden/ koepels
  • Studentenraden

Locatie

Wij geven onze trainingen in Wageningen. Om ervoor te zorgen dat de trainingen voor studentenorganisaties betaalbaar blijven vragen wij besturen om onze kant op te reizen. Een training op jullie eigen locatie blijft mogelijk, dan zal er in overleg met jullie een aanvullend tarief gerekend worden voor extra reistijd van onze trainer.

Meer informatie of inschrijven?

Onze trainer voor studentenorganisaties Peter Fijbes staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden!
Dat kan per mail, telefoon of app!

WhatsappLogo  06-38033804