13 februari 2016

Trainingen voor Studentenorganisaties

Fijbes Consultancy & Training biedt al ruim 13 jaar trainingen aan een breed scala aan studentenorganisaties. Door besturen, commissies en projectteams bij te staan met verschillende soorten, betaalbare trainingen ondersteunen wij het aanstormende bestuurstalent van Nederland.

Een bestuursfunctie vervullen naast/ tijdens je studietijd is een prachtige manier om die ervaring op te doen, die je tijdens je studie niet meekrijgt. Daarnaast is het natuurlijk een geweldige boost voor je CV en -als het goed is- ook je zelfvertrouwen.

 

Soorten trainingen

Wij bieden studentenorganisaties verschillende soorten trainingen om hen zo goed mogelijk te kunnen bijstaan in hun bestuurs/ verenigingswerk:

Soorten organisaties

Een keur aan verschillende soorten organisaties maken gebruik van onze trainingen. De programma’s en de prijsstelling zijn dan ook afgestemd op de leervragen en de budgetten van studentenorganisaties. Deze typen organisaties maken met regelmaat gebruik van onze trainingen:

  • Studentenverenigingen
  • Studieverenigingen
  • Politieke jongerenorganisaties
  • Faculteitsverenigingen
  • Vakbonden/ koepels
  • Studentenraden

Locatie

Wij komen de training bij jullie op locatie verzorgen. De trainer zal in aanloop naar de training de benodigdheden wat betreft de locatie met jullie doornemen. Waar nodig kan de trainer zelf een mobiele flipover en/of beamer meenemen.

Meer informatie of inschrijven?

Peter Fijbes staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

WhatsappLogo  06-38033804