13 februari 2016

Trainingen

Fijbes Consultancy & Training biedt trainingen voor verschillende doelgroepen in de profit- en nonprofitsector. Wij richten ons zoveel mogelijk op maatwerk, want elke organisatie en elke groep is anders, en daarop moet een training aangepast -en dus geoptimaliseerd- worden.

Wij bieden trainingen voor de onderstaande doelgroepen en onderwerpen. Daarnaast staan wij open om nieuwe terreinen en onderwerpen te verkennen op aanvraag van de klant.

Op dit moment zijn wij bezig om onze website en ons aanbod aan trainingen te updaten, het kan zijn dat niet alle pagina’s beschikbaar zijn. Tot die tijd kunt u gebruik maken van het onderstaande aanbod aan trainingen voor verschillende doelgroepen. Ook kunt u ons blijven benaderen voor maatwerktrainingen. 

Onze trainingen

» Voor vertrouwenspersonen
» Voor politieke organisaties
» Voor de trainer
» Voor studenten

Trainingen voor vertrouwenspersonen

Ook vertrouwenspersonen kunnen terecht bij Fijbes voor trainingen over groepsdynamiek en angst op de werkvloer.

» Ga naar trainingen voor vertrouwenspersonen

Trainingen voor politieke organisaties

Effectief samenwerken is essentieel in politieke organisaties, en in het bijzonder wanneer het werk in fracties betreft. Bijvoorbeeld in een gemeenteraad of Provinciale Staten.

» Ga naar trainingen voor politieke organisaties

Trainingen voor studentenorganisaties

Fijbes Consultancy & Training biedt al sinds lange tijd trainingen aan een breed scala aan studentenorganisaties. Door besturen, commissies en projectteams bij te staan met verschillende soorten, betaalbare trainingen ondersteunen wij het aanstormende bestuurstalent van Nederland.

» Ga naar trainingen voor studentenorganisaties

Train-de-Trainer Training

Onze train-de-trainer trainingen hebben een duidelijke link met het docentenvak. Trainers treden immers op als docenten, maar buiten de onderwijssector. De focus van de trainingen ligt veelal op het aanleren van didactische vaardigheden.

» Ga naar de Train-de-Trainer Training

Op al onze trainingen gelden deze algemene voorwaarden.