3 oktober 2017

Over ons

Wij zijn specialist in organisatiecultuur. Door organisaties te ondersteunen met training en advies helpen wij ze om prettiger, productiever en succesvoller samen te werken en tot het beste resultaat te komen. Het is onze missie om andere organisaties te laten floreren. We genieten ervan om te kunnen bijdragen aan een werkcultuur waar iedereen op de top van zijn kunnen presteert én met plezier naar zijn werk gaat.

Wij leveren concrete resultaten. Klanten waarderen onze concrete en doelmatige aanpak met één belangrijke focus: resultaat. Of het nu gaat om onderzoek, een adviestraject of het trainen/scholen van personeel; wij houden onze focus op concrete resultaten en merkbare verbetering.

Wij zijn duidelijk, concreet én tactvol. Wij winden er geen doekjes om en zeggen waar het op staat. Maar wel op een opbouwende, tactvolle manier, met compassie en heldere onderbouwing. We werken het liefste met duidelijke praktijkvoorbeelden, concrete casuïstiek en een duidelijke verbinding met de praktijk. Geen vaagtaal. Maar duidelijkheid.

Wij hebben jarenlange ervaring. Al ruim 13 jaar ondersteunen wij kleine en grote organisaties in team- en cultuurvraagstukken. Met advies, coaching en training. Van organisatiebrede vraagstukken tot het coachen van kleine teams. In diverse branches, in de for-profit en non-profitsector.

Wij zijn geaccrediteerd. Wij geven anderen graag een kijkje in de keuken. Wij registreren ons voor alle mogelijke accreditaties die beschikbaar zijn wanneer wij een training aanbieden. Vooral wanneer het bij- en nascholing betreft voor in een beroepsregister opgenomen professionals staan wij erop om in het bezit te zijn van passende accreditaties. Onze trainers hebben aantoonbare didactische vaardigheden en voor het trainingsonderwerp relevante ervaring.

Wij delen graag onze kennis. Door middel van boeken, onze kennisbank, interviews met media én geregelde aanwezigheid op beurzen, congressen en informatiebijeenkomsten delen we onze kennis en vaardigheden met een zo groot mogelijke doelgroep.

Wij zijn bekend van: